Somistajayhdistyksen: WindowsWear PRO

WindowsWear PRO


Mitä saadaan aikaiseksi kun fuusio -ja yrityskauppa analyytikko sekä sijoitusneuvoja yhdistävät voimansa? Siitä tulee WindowsWear Pro, idealähde visuaaliseen markkinointiin.Lehman Brothersilla työskennelleet Jon Harari ja Mike Niemtzow perustivat Windows Wearin vuonna 2012. Sivusto esittelee näyteikkunoita ja myymälöitä yli 500 brändiltä ympäri maailmaa kaupungeista kuten New York, Pariisi, Milano, Lontoo, Mexico City, Los Angeles ja Hong Kong. Sivusto mahdollistaa ideoinnin ja inspiraatiomatkailun vaikka omalta sohvalta.

WindowsWear Pro sivusto on suunnattu ammattilaisille ja se on maksullinen. Sieltä löytyvät analyysit visuaalisista trendeistä sekä näyteikkunainspiraatiot, tyyli –ja väritrendit sekä mallinukketrendit. Muotisuunnittelijoille, visualisteille ja opiskelijoille sivusto toimii tieto- ja inspiraatiolähteenä ja ammatillisen osaamisen kehittäjänä. Koulut, muun muassa Berkeley College ja University of Nebraska- Lincoln, käyttävät sivustoa opetuksessaan.

Sellaiset merkit kuin Gucci, Victoria’s Secret, L’oréal ja Kohl’s hyödyntävät sivustoa nähdäkseen, miltä heidän merkkiensä esillepanot ja näyteikkunat näyttävät eri kaupungeissa. Sivusto on myös keino seurata kilpailijoita ja heidän esillepanojaan. Tavarantoimittajat taas saavat sivuston avulla tietoa siitä, miten tuotteet on esitelty ja markkinoitu. Lehdet kuten Vogue, Elle ja Glamour kuten myös merkit hyödyntävät sivuston kuvamateriaalia lehdissä, sosiaalisessa mediassa ja muussa digitaalisessa markkinoinnissa.

WindowsWear tarjoaa myös Fashion Window Walking -kierroksen New Yorkissa. Mikäli olet suuntaamassa Isoon Omenaan kannattaa lähteä tälle kahden tunnin kierrokselle, jossa tutustutaan New Yorkin muotihistoriaan ja kuuluisimpiin liikkeisiin ja niiden näyteikkunasuunnitteluun.

Kuluttajille avoin WindowsWear on kaupallista ajattelua parhaimmillaan, näyteikkunoissa olevat tuotteet voi näppärästi ostaa! Tällaisessa kaupallisessa ajattelussa olisi varmasti kehitettävää itse kullakin.

Windows Wear on tätä päivää, Internetin hyödyntäminen ja sieltä relevanttien sivustojen ja tiedon löytäminen on, tai ainakin tulisi olla, jokaisen arkipäivää. Internetin avulla voi ammentaa suuria määriä uutta tietoa ja inspiraatiota ympäri maailmaa hankalinta taitaa olla sen kaiken tietomäärän seulominen.

Anna Juusela, Yanca Oy Ltd

http://somistajayhdistys.blogspot.com/2014/07/windows-wear-pro.html